• 1
  • 2
  • 3

Over ons

Gabriëls Bestrating is het adres voor iedereen in de omgeving van Almere als het gaat om bestrating, de aanleg van schuttingen, onderhoud en reparaties en nog veel meer. Met een specialisme in bestrating kunt u bij ons terecht voor alle vormen hiervan.

Echter, ongeacht de dienst of diensten die wij voor u mogen verzorgen, kunt u altijd uitgaan van onze kwaliteiten.

Om u een brede maar aansluitende dienstverlening te kunnen bieden werken wij samen met een vaste kring aan bewezen, betrouwbare en gekwalificeerde partners.

Wij hanteren altijd korte lijnen om voor een goede communicatie te zorgen. Alleen zo kunt u een garantie verwachten dat er gewerkt wordt vanuit uw wensen. Een sterke communicatie houdt bij ons ook in dat u een vrijblijvende offerte kunt verwachten en een heldere calculatie. Zo weet u precies waar u aan toe bent, wij maken geen gebruik van ‘kleine lettertjes’. Ook kunt u bij ons terecht voor advies op maat.

Wij staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Welke dienst of diensten die wij ook voor u mogen uitvoeren, wij zorgen ervoor dat u er over vele jaren plezier van zult hebben. We hebben inmiddels dan ook een breed scala aan tevreden klanten opgebouwd. Hier zijn we trots op en we hopen ook u aan onze klantenkring te mogen toevoegen.

Wij streven ernaar om de beste kwaliteit te leveren voor een schappelijke prijs.

NEEM GERUST CONTACT OP


Gabriels Bestrating

  Tinastraat 7, 1336 KR Almere

  info@gabriels-bestrating.nl

  06-22448214