Onderhoud

Ligt uw tuin er lang niet zo mooi bij als u had gewenst? Zijn er beschadigingen die u graag verholpen had gezien, maar er zelf geen tijd of kunde voor heeft? Ook dan bent u bij Gabriëls Bestrating aan het juiste adres.

Onze deskundige medewerkers kunnen ingeschakeld worden voor een brede maar aansluitende dienstverlening. Alle vaardigheden en ervaring als het gaat om het onderhouden van uw tuin en het uitvoeren van de nodige reparaties is al bij ons aanwezig.

Wij werken altijd aan de hand van uw wensen. Kwaliteit en duurzaamheid kunt u altijd van ons verwachten.

Wij staan voor een sterke prijs kwaliteitsverhouding. Een vrijblijvende offerte gaat altijd gepaard met een heldere calculatie van de kosten, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Er is veel mogelijk als het gaat om reparaties en onderhoud aan uw tuin. Als het hierom gaat of om overige klussen, is er bij ons zeer veel mogelijk. Het staat u altijd vrij om contact met ons op te nemen om uw mogelijkheden te bespreken.

Ook als het gaat om advies staan we voor u klaar.

Of het nu gaat om het repareren van een schutting of spoelgaten of het periodiek onderhouden van uw tuin, wij zorgen ervoor dat u meerwaarde ontdekt in onze dienstverlening.

 

NEEM GERUST CONTACT OP


Gabriels Bestrating

  Tinastraat 7, 1336 KR Almere

  info@gabriels-bestrating.nl

  06-22448214