Bestrating

De juiste vorm van bestrating maakt uw woning compleet. De mogelijkheden zijn dan wel vrijwel eindeloos. Verschillende stenen of tegels en uiteenlopende patronen kennen onvoorstelbaar veel combinaties. Daarom gaan wij altijd uit van uw wensen.

Welke vorm van bestrating en in welke uitvoering u ook wenst, bij Gabriëls Bestrating maken we het voor u mogelijk.

Dit dan wel onder voor u zeer gunstige voorwaarden. Wij beschikken niet alleen over de nodige kennis en vakkundigheid, maar ook over uitgebreide ervaring. Zo hebben wij als het aankomt op wegenbouw al meerdere trajecten overgenomen voor gemeentes en aannemers.

Ook als het aankomt op sierbestrating bent u bij ons aan het juiste adres. Onze gediplomeerde medewerkers staan voor u klaar om al uw wensen tot een werkelijkheid te maken. Ook herbestrating behoort tot de mogelijkheden.

Wij zijn geen leveranciers van de te gebruiken materialen, maar kunnen hierin wel een bemiddelende rol spelen. Dit betekent dat wij de materialen ook voor u op de locatie kunnen brengen.

Voor alle soorten bestrating bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hanteren een sterke prijs-kwaliteitsverhouding en geven u in de opmaak van de vrijblijvende offerte een heldere calculatie van de kosten.

Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken. We staan voor u klaar.

 

NEEM GERUST CONTACT OP


Gabriels Bestrating

  Tinastraat 7, 1336 KR Almere

  info@gabriels-bestrating.nl

  06-22448214